stip op de horizon

Nog niet eerder dacht ik aan een stip op de horizon, als troostrijk mooi toekomstig geluk. Als ijkpunt in de toekomst. Waar je naartoe werkt. Waar je je op verheugt. Waar je over droomt en naar verlangt. Tot ik van museum Gouda deze prachtige oproep voorbij zag komen. In deze onzekere tijd waarin het coronavirus ons bestaan bepaalt zijn de musea gesloten. Museum Gouda bedacht een leuke activiteit om toch met kunstliefhebbers en museumbezoekers in contact te blijven. En toe te werken naar het moment dat de deuren van het museum weer open mogen.

https://www.museumgouda.nl/nl/nu-te-zien/tentoonstellingen/32/stip-op-de-horizon

Hѐ? dacht ik, dat heb ik in mijn huisstijl! Die stip op de horizon heb ik in mijn logo! Daarom is mijn stip op de horizon hardroze.

 

M O E S T U I N G E L U K

Dus ik doe mee aan de oproep. Bij mij vallen de coronacrisis en deze opdracht in een periode waarin ik een nieuw moestuinjaar opstart. Mijn landje heeft niets in de gaten van de coronacrisis. Mijn landje is er alweer helemaal klaar voor. Daarom valt mijn serie stippen op de horizon onder het thema #moestuingeluk. #stipopdehorizon Doe jij ook mee?

Op Instagram @stipopdehorizon zijn de inzendingen nu al te zien. Na de coronacrisis zijn ze te zien in museum Gouda. Doe jij ook mee?