Marijke van Kampen

Mixed Media

Zodra ik kon knippen, knipte ik. Uit de Wehkamp catalogus en Libelle van mijn moeder knipte en scheurde ik allerlei mooie plaatjes. Dat doe ik nu nog steeds heel graag. En nog steeds ga ik er dan vervolgens lekker mee aan het werk. Nu heet dat collages maken. Nu heb ik Adobe programma’s in de computer. Zodat ik er van alles mee kan. Collages heten het, of mixed media.

Patterndesign

“Gouden handjes heeft ze”, zeiden ze vroeger over mij, omdat ik zo handig ben. “Wat haar ogen zien kan ze maken.” En dat doe ik mijn leven lang al heel graag, dingen maken. Op mijn elfde kreeg ik mijn eerste elektrische naaimachine. Voor de poppen van mijn zusje naaide ik hele garderobes. Toen was ik al gek op mooie stofjes. Vanzelfsprekend werd ik docent beeldende vorming op een middelbare school. Mijn huisje was mijn atelier.

Mediavormgeving

Ik werd ook webdesigner. Ontdekte de Adobe programma’s. En werd, weer later, ook nog marketingcommunicatieadviseur. En docent mediavormgeving in het mbo.
Stokpaardje: dynamic corporate identities Die offline en online middelen laten samenwerken in een mooie middelenmix.

Studio Bold58

Januari 2007 startte ik met Maatwerk in communicatie. Een marketingcommunicatiebureau met het accent op vormgeving.
Sinds 2016 is vormgeving weer mijn belangrijkste werk.  Mijn kantoor veranderde werd een studio. Met als nieuwe naam Bold58.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren